.

.

[2 Csomag] Goton Kompatibilis Apple Nézni 38mm Bling Lökhárító Esetben a [No Screen Protector] iWatch Series 3 2 1 Merevlemez PC Teljes Szélét Védő Gyémánt Fedezze Tartozékok Nők Gilrs (38 mm, Ezüst)

[2 Csomag] Goton Kompatibilis Apple Nézni 38mm Bling Lökhárító Esetben a [No Screen Protector] iWatch Series 3 2 1 Merevlemez PC Teljes

Látogatói besorolás:

HUF 1348.65
Elérhetőség
Készleten

【Kompatibilis Modell】 Az apple karóra bling esetben csak kompatibilis Apple Nézni series 3 2 1, tökéletesen illeszkedik i Watch 38mm.Kérjük, ellenőrizze az óráját modell gondosan megrendelés előtt. (MEGJEGYZÉS : a Lökhárító esetben csak, nem a képernyő védő.). 【Aranyos Bling Szélén Protector Esetben】 Apple Nézni lökhárító esetben erdeifenyő PC anyagból, lehet szilárdan marad az i Watch, segít ellenállni a napi kopás, meg is védi minden oldalról az órát, a karcolásoktól, ütésektől el. 【Ragyog & Vonzó】 i Watch Luxus, Strasszos védőtok díszítő szikrázó gyémánt, tökéletesen öltöztesd fel az órát, hogy úgy nézel ki, stílusos, hangulatos, a munkahelyen, a divat felek szabadidő mindennapi életben. 【Könnyen Telepíthető】 Ez a smartwatch tartozék könnyen fel, majd vedd le, szerszám nélkül.A pontos kivágások az Apple Nézni lökhárító lehetővé teszi a könnyű hozzáférést biztosít az összes kezelőszervek, gombok, illetve érzékelők.Nem kell, hogy távolítsa el a töltés. 【Értékesítés utáni Szolgáltatás】 Ha az Apple Nézni védőburkolatok bármilyen minőségi probléma, mi elküldjük az ingyenes csere, vagy segít önnek visszatérítés.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mi mindig itt.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked