.

.

Alufelni Rotary Tetováló Gép Erős Motor Fegyvert Bélés Shader Színezés Tartós Smink Színezés Eszköz Tetoválás Készletek(Piros)

Alufelni Rotary Tetováló Gép Erős Motor Fegyvert Bélés Shader Színezés Tartós Smink Színezés Eszköz Tetoválás Készletek(Piros)

Látogatói besorolás:

HUF 2874.15
Elérhetőség
Készleten

Elfogadja az alumínium anyag, ami könnyebb, mint a hagyományos tetováló gép.Termikus kiadás, illetve a magas hőmérséklet az ellenállás, megbízható teljesítmény.Egy szép befejezés, a test része a tetováló gép.Nagy teljesítményű, integrált motor, stabil, tartós.A munka folyamatos, 4-5 órát anélkül, hogy meleg. 3 V indul, a normális működés 6 V-9 V, frekvencia 25 000 ford / vagy a 3300-at ford.Alkalmas bármilyen tattooist keres egy magas minőségű tetováló gép, kiváló stabilitás, s érzem, hogy már nem kell gumi javítani a tetováló tű, elkerülheti a gombostűt baleset.Alacsony zajszint, alacsony vibráció, gyors művelet adja meg a vendég egy csendes tetoválás környezetet.Jól teljesít a tetoválás bélés, valamint a shader.Ez a készülék alumínium,ami könnyebb, mint a hagyományos tekercs tetováló gép.Alacsony zajszint, megszünteti a vendégek'panic okozta a gép hangját, add meg a vendég, egy csendes tetoválás környezetet.Jellemzők : - 1-et. Elfogadja az alumínium anyag, ami könnyebb, mint egy hagyományos tekercs tetováló gép. -2. Alacsony zajszint, add meg a vendég, egy csendes tetoválás környezetet. -3. Szép kivitelezés, a tetováló gép testrész. -4. Beépített erős motor, stabil, tartós. -5. A munka folyamatosan 4-5 órát anélkül, hogy meleg. -6. Hőelvezetés, illetve a magas hőmérséklet az ellenállás, megbízható Teljesítmény. -7. 3 V indítás, 6 V-9 V-a normális működés, frekvencia 25,000 RPM/min, vagy 30000 RPM/min. -8. Jól teljesít a tetoválás bélés, valamint shader.Specifikáció : -Állapot : 100% Új -Elem Típus : Tetováló Gép -Szín : Ezüst, Zöld, Piros(Opcionális) -Anyaga : Ötvözet -Csomag Súlya : Kb.115g Csomag Lista : -1 x Tetováló Gép.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked