.

.

Anbluenutcn Szilikon vízcsepp Wc Kefe tulajdonosa Beállítva,akkor az Automatikus Wc Kefe, Wc,Fali Kreatív Automatikus Megnyitása, illetve Bezárása a Fény Luxus Szilikon Wc Kefe (Zöld)

Anbluenutcn Szilikon vízcsepp Wc Kefe tulajdonosa Beállítva,akkor az Automatikus Wc Kefe, Wc,Fali Kreatív Automatikus Megnyitása, illetve

Látogatói besorolás:

HUF 2241.00
Elérhetőség
Készleten

?AUTOMATIKUS MEGNYITÁSA, ILLETVE BEZÁRÁSA DESIGN? : A szilikon vízcsepp wc kefe, illetve birtokosának meghatározott fogad el egy új, frissített kar elv, kialakítás, amely automatikusan megnyílik a fedelet, amikor kiveszik, majd becsukja, amikor kerül.Kényelmes, elegáns, több, higiénikus, jobb tárolási wc kefe. ?TISZTA HALOTT SARKOK MEGVÉDENI A WC-N? : A hajlítható wc kefe birtokosa egy puha nyelv, kefét, valamint a Szilikon sörték, amely könnyebben tiszta mossa meg a makacs foltokat a nehezen elérhető helyeken, például a sarkokat, hasadékok. ?KREATÍV DESIGN? : A falra szerelhető wc kefe célja az alakja egy víz csepp, lágy vonalak, élénk színek, meg a fény luxus.A falra szerelt kivitel helyet takarít meg.Ez magában foglalja a szellőző lyukak lehetővé teszik a víz lefolyni, a kefével is gyorsan szárad, hogy maradjon tiszta, higiénikus. ?KÖNNYEBB TISZTÍTANI, HALOTT SAROKBAN? : Ez a wc kefe nem csak erős, de azzal is, hogy jobb, szívósság.A hajlítható kefét képes-hoz tiszta minden területen belül a wc-különösen a barázdák. ?MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAG? : Az ecset feje ennek az új típusú wc kefe puha szilikonból készül, a fogantyú készült kiváló minőségű PPR anyag keresztül sütés festék.A megjelenés, kiváló minőségű, a termék kemény, erős, tartós.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked