.

.

Babakocsi, pohártartó, Környezetbarát Kerékpár kulacstartó 2 az 1-ben Beállítható a Telefon tulajdonosa Szervező a Tolószék Villamosokkal(J4077 Ezüst)

Babakocsi, pohártartó, Környezetbarát Kerékpár kulacstartó 2 az 1-ben Beállítható a Telefon tulajdonosa Szervező a Tolószék Villamosokkal(J4077

Látogatói besorolás:

HUF 2482.65
Elérhetőség
Készleten

Állítható : A jogosult lehet forgatni 360 fokban, akkor állítsa be a megfelelő szöget az ön igényei szerint.Magas Minőségű Anyag : A babakocsi pohártartó készült kiváló minőségű ABS anyagból, környezetbarát, szagtalan, újrahasznosítható, határozott, megbízható.Egyszerű Használat : Egyszerűen klip az állítható bilincs, hogy a kormány majd rögzítse megfelelően a kezét, spóroljon időt, energiát. 2 az 1-ben : pohártartó is van egy nagy telefon jogosultja, hogy elfér a legtöbb telefon, igényeinek babák, az anyák ugyanakkor, valamint utazás könnyen.Jó Design : Italok tartót úgy tervezték, csúszásmentes tömítés, anti karcolás, megakadályozza a kupát, teste remeg, s alá a göröngyös úton.Szolgáltatás : 1. Magas Minőségű Anyag : A babakocsi pohártartó készült kiváló minőségű ABS anyagból, környezetbarát, szagtalan, újrahasznosítható, határozott, megbízható.2. 2 az 1-ben : pohártartó is van egy nagy telefon jogosultja, hogy elfér a legtöbb telefon, igényeinek babák, az anyák ugyanakkor, valamint utazás könnyen.3. Jó Design : Italok tartót úgy tervezték, csúszásmentes tömítés, anti karcolás, megakadályozza a kupát, teste remeg, s alá a göröngyös úton.4. Állítható : A jogosult lehet forgatni 360 fokban, akkor állítsa be a megfelelő szöget az ön igényei szerint.5. Egyszerű Használat : Egyszerűen klip az állítható bilincs, hogy a kormány majd rögzítse megfelelően a kezét, spóroljon időt, energiát.Specifikáció : Elem Típus : Babakocsi Kupa Holder Material : ABS Csomag Lista : 1 x Stroller pohártartó.

Az áru paraméterei

Item Type:
Stroller Cup Holder
Material:
ABS
Package List:
1 xStroller Cup Holder :

Jobban tetszik neked