.

.

Bee BeeBee 6 Cumi Puha Szilikon Fogszabályozó Alakú Újszülött Turmix Természetes Szopni a Baba Fiúk Lányok BPA-Mentes, Biztonságos, 6, 12 Hónapos Csecsemők Csomag 6, (Világos, Lila, Zöld), 6 12 Hónapban (Csomag 6)

Bee BeeBee 6 Cumi Puha Szilikon Fogszabályozó Alakú Újszülött Turmix Természetes Szopni a Baba Fiúk Lányok BPA-Mentes, Biztonságos,

Látogatói besorolás:

HUF 1204.20
Elérhetőség
Készleten

?????????????? ???????????? ???????? ???????????????? : Készült 100% - os élelmiszer-minőségű szilikon ami nem mérgező, biztonságos, egészséges csecsemők számára.Ez a BPA ingyen cumi megakadályozza a bőr irritációját.Alkalmas korosztály a 6-12 Hónapos baba fiúk, lányok. ?????????????? ?????????????????????? ???????????? : Ez a nyugodt Fogszabályozó alakú cumi elfogadhat egy baba szájába, alakja könnyen csökkenti a nyomást a fogak, állkapocs -, hogy fejlessze a gyerek száj, fogak, íny. ?????????????????????? ?????? ?????????????????????? : Ez a szuper-puha szilikon cumi van, könnyű, ergonomikus kialakítású, hogy maximalizálja kiváló szellőzés a jobb légáramlást, hogy kényelmesebb legyen, hogy tartsa meg ezt a cumi a baba szájába a megszakítás nélküli nyugtató. ???????????????? ?????????????? ???????????????? : Ez a szag-mentes puha cumit úgy viselkedik, óvatosan, hogy a baba szájába, mint anya mellbimbója; sokkal többet nyújt teret a nyelv természetes szívó mozgalom, amely megtartja a babát megszállottja az anyai simogatás. ???????? ???? ???????? : Ez a nyom-ingyenes cumi nagyon könnyen tisztítható.A Soothie Cumi van, mosogatógépben mosható.Nem lesz elszíneződött vagy deformálódott, de soha nem toxikus.Anyag összetétel : 100% Szilikon.Méret : 6 - 12 Hónap (Csomag 6).

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked