.

.

BOKING 2.5 V Karácsonyi Mini Világítás Izzók Cseréje 100 DB Meleg Fehér Izzó, Izzók Holiday Kültéri, illetve Beltéri fényfüzér Party Dekoráció (100)

BOKING 2.5 V Karácsonyi Mini Világítás Izzók Cseréje 100 DB Meleg Fehér Izzó, Izzók Holiday Kültéri, illetve Beltéri fényfüzér Party

Látogatói besorolás:

HUF 1213.65
Elérhetőség
Készleten

[Az alapvető paraméterek]2.5 V-os,0.17 Ampere,0.42 Watt,2700 K fény, hőmérséklet,1.1 Hüvelyk a Hossza,0.2 Inch Széles. [Mennyiség] Felszerelt 100 DB csere izzók. [Szép formájú] Mini modell felület, meleg fény.A világító hatás lehet, hogy egy kellemes hangulatú, hogy bármilyen helyszínen.Gyönyörű világító hatás, nincs vibrálás, kemény, töretlen shell, kíséri végig az összes fesztivál. [Minőségbiztosítási] UL tanúsítvány-a termékek vagy tűzálló, IP44 vízálló, energiatakarékos, jó termikus stabilitás, magas világítás teljesítménye, illetve élettartama 3000 óra.Elfogadja PS környezetvédelmi műanyagból készült, a környezetvédelmi PVC anyag. [Biztonsági kérdések] A termékek fogadja el szigorú minőség-vizsgálat előtt eladási adni a megfelelő minőségre.A tápfeszültséget le kell kapcsolni, ha az izzó cseréje, kérjük, ne használja a lámpa string hitelesítés nélkül.Jellemzője, hogy a termék : 1. Frissítés izzó, fényes, nincs villogás, alacsony fogyasztás.2. MINI forma, meleg világítás hozzon létre egy kellemes légkör.3. PS környezetvédelmi műanyag anyagok, illetve a környezetvédelmi PVC anyagból, a váz kemény, nem sérült.4. Az élettartama 3000 óra, használata környezetbarát fényforrás, illetve az üzemi hőmérséklet -20°C-tól 40°C-5. IP44 vízálló, tűzálló, energiatakarékos, jó termikus stabilitás, valamint a magas világítás teljesítménye.Biztonsági figyelmeztetés : 1. Kérjük, használja UL minősített fényfüzér, hogy a biztonság érdekében.2. Cserélje ki az izzó vagy biztosíték, meg kell, hogy húzza ki a tápegységet, hogy a biztonság érdekében.3. Győződjön meg arról, hogy a réz drót minden izzó kapcsolatba a réz ív a foglalatot úgy, hogy a húr a lámpák.Műszaki adatok : Fény színe : Meleg White Light forrás típus : Izzó Fény, hőmérséklet:2700 KBulb hossza : 1.1 Inches Bulb szélessége : 0.2 Inches Bulb feszültség : 2.5 Volt Bulb aktuális : 0.17 Ampere Bulb teljesítmény : 0.42 Watts Scope alkalmazása : Lehet díszíteni partik, fesztiválok, esküvők, Halloween, Karácsony, teraszok, guardrails, kertek, pillérek, fa, cserje, ajtók, ablakok, családi szoba, a szórakozóhelyeken, éttermekben, bárokban, illetve egyéb helyeken.Világítás díszíti az életed.Csomagolási listát : 100 x izzók Cseréje.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked