.

.

Csillogó Jelölő Toll a Gyerekek Felnőttek, Festmény, Csillogó Metál Festék, Toll a Halloween Karácsonyi Üdvözlőlapok, Művészeti Rajz, Poszter, Albumok, Scrapbooking (12 Fémes Színek / 2mm)

Csillogó Jelölő Toll a Gyerekek Felnőttek, Festmény, Csillogó Metál Festék, Toll a Halloween Karácsonyi Üdvözlőlapok, Művészeti Rajz,

Látogatói besorolás:

HUF 1888.65
Elérhetőség
Készleten

【Prémium Csillogó Fém Festék, Toll Készlet】IJIANG csillogó festék, toll használata élénk, erősen pigmentált csillogó festék, kifejezetten a papír projektek hogy nem vérzik át a papírt.A legjobb ajándék a gyerekek, a barátok, a család, a szülinapi buli, évfordulók, Hálaadás Napja, Halloween, Karácsony, újév, stb. 【Nem Mérgező Nincs Szaga】Ezek a fém festő tinta vagy víz alapú, sav mentes telt vonatkozó vizsgálati : ASTM D4236, EN71-3, SDS.Ezek a fém festék, toll vagy átlátszatlan, jól fedett.Elég biztonságos a gyerekek számára kézműves festmény (javasoljuk, 3 év alatti gyermekek régi kell használni felügyelete alatt egy felnőtt.). 【Ideális DIY Festés, Halloween, Karácsony Kártya Készítés】Ezek a csillogó tollak 12 élénk színek, majd adjunk hozzá néhány csillogó díszítéssel, hogy a különböző mesterségek festmény!Ideális arra, hogy Halloween, Karácsonyi Üdvözlőlapok, DIY fotóalbum, Album, Kézműves, Rajz, stb. 【, HOGYAN KELL HASZNÁLNI】Tartsd meg az aprót, aztán rázza meg a marker fel-le többször is, mielőtt használja. 【Értékesítés utáni Szolgáltatás】van valami probléma a csillogó festék, toll létrehozásakor, kérjük, írjon nekünk üzenetet vagy e-mailt, mi megpróbáljuk a lehető legjobban segíteni.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked