.

.

DYBANP Külső Tükör Csere, Üveg,Autó Fűtött Domború Szárny Tükör Üveg,a Mercedes Benz C Class W202 1993-2000 / E W210 1995-1999 / S W140 1991-1998

DYBANP Külső Tükör Csere, Üveg,Autó Fűtött Domború Szárny Tükör Üveg,a Mercedes Benz C Class W202 1993-2000 / E W210 1995-1999 / S

Látogatói besorolás:

HUF 8660.25
Elérhetőség
Készleten

★ Anyag : Használjon hőálló üveg, tükör, üveg anyaga ABS, speciális UV bevonat, Az autó visszapillantó tükör üveg készült ez a kompozit anyag precíziós bevizsgált, magas pontosság, határozottság, Tartós, erős ütésállóság, stabil teljesítményt. ★ Gyönyörű felület tervezése : Az autó visszapillantó tükör csere üveg fogad el, kitűnő gyártási technológia, hanem kifejezetten a visszapillantó tükrök, A sima felület az objektív tökéletesen keveredik a kontúr a jármű, a szerkezet stabil, a maximális Erő, a tartósság. ★ Kiváló teljesítmény : A visszapillantó tükör üveg egy sima lencse felület, telepítés Után, akkor lehet, hogy a visszapillantó egyértelmű, nyissa meg a látómezőben, de pontosan ki lehet mérni a távolságot más tárgyak során megfigyelés, mert ez segít, hogy bővítse a vezető látóterében. ★ Szigorú gyártási előírások : célja szerint eredeti jármű adatok, szigorú gyári minőség-ellenőrzés, eredeti gyári előírásokat, hogy a telepítés vagy szétszerelés kényelmesebb, közvetlenül cserélje ki a régi szabványok vagy sérült szabványok!. ★ Megjegyzés : az egyes ország különböző modellek, a modellek biztosítunk csak tájékoztató jellegűek, Kérjük, ellenőrizze, hogy a modell, gyártási év összhangban vannak a leírás.Alkalmazható modellek (referencia) : A MERCEDES BENZ C CLASS W202 1993-2000 / E W210 1995-1999 / S W140 1991-1998 Specification : Anyag : tükör üveg + ABSStatus : 100% márka new Item Hosszúság : 16.8 cm Item Szélesség : 10.1 cm Model Neve : XME-016 Item Típusa : Tükör / Covers Product súly : 0.5 kg On a jármű : bal/right Accessory típusa : közvetlen replacement Rearview tükör-alkatrész-típus : tükör glass Package Tartalmazza : ☆ 1*bal visszapillantó tükör, jobb visszapillantó tükör (bal, vagy a jobb, kerülnének szerint a lehetőségek, amikor a sorrendben) A tükör, üveg, az autó visszapillantó tükör a jellemzők stabil szerkezetű, tartós, könnyű súly.Ennél is fontosabb, egyszerű, gyorsan telepíthető, ami nagyon alkalmas az autó, A tükör üveg sima felület biztosítja, tisztán.ami azt jelenti, hogy pontosan ugyanaz a méret, forma, funkció, mint az eredeti tükör!Hirdetmény : ・A termékek vannak osztva két lehetőség, jobbra-balra, győződjön meg róla, hogy hasonlítsa össze a forma, a méret, a visszapillantó tükörben megrendelés előtt kell erősíteni, hogy alkalmas az autó!・Kérjük, ellenőrizze, hogy az alkatrészek a képen a vásárlás előtt, kérjük, /modell/év a vásárlás előtt, hogy biztosítsák a termék kompatibilitás, köszönöm!.

Az áru paraméterei

Material:
mirror glass + ABS
Status:
100% brand new
Item Length:
16.8cm
Item Width:
10.1cm
Model Name:
XME-016
Item Type:
Mirror / Covers
Product weight:
0.5 kg
On the vehicle:
left/right
Accessory type:
direct replacement
Rearview mirror component type:
mirror glass
Package Included:
☆ 1*left rearview mirror, right rearview mirror (left or right, will be shipped according to the options when you place the order) :
The mirror glass of the car rearview mirror has the characteristics of stable structure, durability and light weight. More importantly, it is simple and quick to install, which is very suitable for your car, The mirror glass smooth surface ensures a clear view. :
which means that it will have exactly the same size, shape and function as your original mirror! :
Notice:
・Our products are divided into two options, left and right, be sure to compare the shape and the size of the rearview mirror before placing an order to confirm whether it is suitable for your car! :
・Please check the parts in the picture before purchase, please provide /model/year before purchase to ensure product compatibility, thank you! :

Jobban tetszik neked