.

.

Hangszóró Hordozható Hangszóró, Hangszóró Bikacsök w/Beépített Sziréna & Állítható Hangerő, USB Hangszóró útikalauz Beszéd Tanítani Hang Erősítő Bikacsök (Szín : Fekete)

Hangszóró Hordozható Hangszóró, Hangszóró Bikacsök w/Beépített Sziréna & Állítható Hangerő, USB Hangszóró útikalauz Beszéd Tanítani

Látogatói besorolás:

HUF 10381.50
Elérhetőség
Készleten

Hangos üzenet funkció : hangutasításokat a gomb művelet, valós idejű visszajelzést lehetővé teszi, hogy erősítse meg, hogy a gomb funkció akkor aktiválódik, helyesen.Hangos hangerő : erős, átható hatalom, hangos hangerő segít üvölteni könnyen. 500 MÉTER ULTRA-nagy ÁTVITEL : Erős behatolás a nagy teljesítményű, szélesebb hang átviteli területen, majd kényelmesebb, kültéri használatra. 75° ÖSSZECSUKHATÓ FOGANTYÚ : A fogantyú fogad el, összecsukható kivitel, összecsukható szög elérheti a 75 fok, ez mind azt jelzi, teljesítmény.Az átgondolt tervezés. 240 Másodperces Felvétel Hurok Lejátszás : 240 másodperces felvétel funkció, több alkalmas bevásárlóközpontok, search and rescue and más helyeken.Összecsukható fogantyú : könnyen szállítható, illetve nem veszi fel a helyet.A fogantyú fogad el, összecsukható design, ami kényelmes, hordozható, rugalmas használni.TISZTA, HANGOS : A hangszóró be -, a hangszóró, több, mint 200 méter, az a hang, hangos, a hangminőség pedig egyértelmű.Termék neve : Hangszóró/Kézi Hang Amplifier Product méret : 136*220mm Recording idő : 240 seconds Battery kapacitás : 1500 m Ah Body anyag : ABS mérnöki material Working feszültség : DC 3,7 VType jellemzők : kézi megaphone Note : 1. Kérjük, ellenőrizze a méret szín vásárlás előtt.2. Kérjük, vegye figyelembe, hogy lehet, hogy egy kis színt különbség oka, hogy különböző monitorok, kérlek, értsd meg.3. Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.200-második körben a lejátszás a felvétel : az erősítő beépített memória chip, a felvétel is játszott a hurkok, anélkül, hogy szükség van egy USB flash meghajtó.Nagyon kényelmes, hogy töltse fel közvetlenül a bölcső töltő : az erősítő van szerelve egy bölcső töltőt, valamint egy közvetlen USB töltő kábel, így nagyon kényelmes a felelős.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked