.

.

HD Mini Kém Kamera, 1080p HD WiFi Rejtett Kamera Micro Mini Kém Kamera, Alkalmazás Biztonsági Távirányító IP Kamera Vezeték nélküli Video Recorder Felügyeleti WiFi Kamera( Tartalmaz TF Kártya)

HD Mini Kém Kamera, 1080p HD WiFi Rejtett Kamera Micro Mini Kém Kamera, Alkalmazás Biztonsági Távirányító IP Kamera Vezeték nélküli

Látogatói besorolás:

HUF 6987.60
Elérhetőség
Készleten

- Full HD hozza, hogy egy másik élmény.Ez a vezeték nélküli hálózati kamera lehetővé teszi, hogy mi történik otthon, vagy az irodában, valós időben, még akkor is, ha a nyaralás, vagy egy gyors üzleti útra.Használható az i OS, Android okostelefonok, hogy hozzáférjen a távoli nézet keresztül - APP( Kis Csillag). - Ez a vezeték nélküli hálózati kamera működik a Wi Fi (2. 4 GHz Wi Fi) vagy anélkül, Wi Fi.Hiányában Wi Fi, helyezze be a Micro SD kártya( SD-kártya), majd kapcsolja be a fényképezőgépet, akkor a fényképezőgép rögzíti megmenteni, hogy az SD kártya ( SD kártya). - Ez a kompakt fényképezőgép beépített mágnes a fürdőszobában, használható bármilyen vas anyag, könnyen bárhol elhelyezhető.Ez a kompakt fényképezőgép jön egy nehéz töltőkábel and magic bázis.Rekord töltés közben pedig szintén az ön forgatás 360 fokban kézzel. - Védelme érdekében a haza bármikor, bárhol, széles látószög, anélkül, hogy hiányzik a részletekbe, a kamera egy 90 fokos betekintési szög, amely biztosítja a széles kilátás a szobából. - Gyerünk, tudod, hogy mindent, ami otthonában bárhol, bármikor.Univerzális, mágneses, könnyű kijavítani, a beépített mágnes a mágneses alap lehet csatolni, ahol akarsz.Kedves üdvözöljük a bolt, a helyi ön számára magas minőségű termékek, magas színvonalú szolgáltatásokat, majd hozzon létre egy magas minőségű bevásárló helyet a Termék Description Material : ABSSize : 5*4.5*4.5 cm Color : fekete, white Resolution : 2560*1440 P/1920*1080 P Videó formátum : AVI Memória kártya típus : Támogatja a Micro SD kártya akár 128 gb, ( nem beleértve a TF) Tömörítési formátum : H. 264 APP : Kis Csillag APP támogatás : Android/i OS90° széles szög, Akkumulátor működési idő : 60 perc a csomag tartalma : 1 x Wi Fi vezeték nélküli kamera 1 x TF kártya 1 x mágneses állvány, 1 db fém tag 1 x USB-kábel 1 x használati útmutató Köszönjük, hogy a támogatást védnökséget, s várom, hogy az ön számára jobb szolgáltatást legközelebb!Ha a termékek, szolgáltatások jók, kérjük ajánlja barátainak; ha valami nem megfelelő, kérem tudassa velem.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked