.

.

Heatless Haj Hajcsavarók Fejpánt egyik napról a másikra Görgők - Igazi Tiktok Típus - Puha Hab Haj Görgők, Curling Rudak Selyem Szalag Flexi Rudak Görgők a Hosszú Haj Nem Hő Kárt Természetes Haj (Fekete-Arany)

Heatless Haj Hajcsavarók Fejpánt egyik napról a másikra Görgők - Igazi Tiktok Típus - Puha Hab Haj Görgők, Curling Rudak Selyem Szalag

Látogatói besorolás:

HUF 1618.65
Elérhetőség
Készleten

1.A Legjobb hő-kevesebb curling módszert kell próbáltam:AHOGY LÁTTAM A TIKTOK, pontosan ugyanazt a hatást. 2.Hő Kárt Ingyenes : Most a hajad legyőzheti a mindennapi, az új hő-kevesebb styler a legtöbb könnyedén gyönyörű glam hullámok!. 3.Készült 100% - os legmagasabb minőségű selyem, a hajcsat fogja őket csúnya töredezett sakkban, a könnyű!. 4.Haj Roller Aludni : Puha anyag rögzített a koronát a fejem, nem érzem magam kényelmetlenül, amíg alszik.Hagyja, hogy állítsa be a nap, vagy egyik napról a másikra, aztán hű őket kötetek hullámok fog kinézni irreális lány. 5.A nedves VAGY száraz haj? : Nedves oldalon határozottan több meghatározott pedig ez sokkal több, ugráló, nagyon is.Száraz oldalon nagyon puha, olyan, mint a haja egy kicsit ezen az oldalon is.BEAUTIYAND-A SZÉPSÉG HAJ ASSZISZTENS 10 Év Összpontosítani Professzionális Fodrászati Elkötelezett amellett, hogy fodrászati eszközök minden nő Nehéz funkciók, light ár.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked