.

.

Homyl 4Pieces Mini Kuka Kis Hulladék Szemetes Kosár Bin asztali Office Konyha helytakarékosság

Homyl 4Pieces Mini Kuka Kis Hulladék Szemetes Kosár Bin asztali Office Konyha helytakarékosság

Látogatói besorolás:

HUF 8907.30
Elérhetőség
Készleten

* Multi-funkcionális,alkalmas otthoni iroda kávézó asztal, íróasztal, fésülködő asztal, ágy mellett. * Anyag : PP. * Kisméretű, kompakt, nem kell sok hely, valamint a könnyen tárolható. * Nyomja meg a flip cover design elkülöníteni sajátos illata van, enyhén nyomja meg, hogy ugrál, majd nyomja meg, hogy közel van arra Terveztek, hogy elrejtse a szemét a double-layer ujjú, egy új kinézetet, fix szemeteszsákot. * Kiváló minőségű PP anyag,tartós,könnyű,csúszásmentes, valamint anti-alá.Leírás : - kiváló minőségű PP anyag,tartós,könnyű,csúszásmentes, valamint anti-alá. - Kicsi, kompakt, nem kell sok hely, valamint a könnyen tárolható. - Nyomja meg a flip cover design elkülöníteni sajátos illata van, enyhén nyomja meg, hogy ugrál, majd nyomja meg, hogy közel van arra Terveztek, hogy elrejtse a szemét a double-layer ujjú, egy új kinézetet, fix szemeteszsákot. - Multi-funkcionális,alkalmas otthoni iroda kávézó asztal, íróasztal, fésülködő asztal, ágy mellett.Tulajdonságok : - Anyaga : PP - Méret : Kb.16.5x16x17cm/6.50x6.30x6.69in Package Tartalma : 4 Db Íróasztal Szemetet Can Note : Kérem, engedje meg, 1-3mm mérési eltérés miatt kézi mérés.Mivel a különböző monitor fény hatása,a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket.Köszönöm!Választani kell a boltban.Lesz egy jó beszerzési tapasztalat, valamint a minőségi termékek, valamint a szolgáltatás megfelelő, hogy a politika.

Az áru paraméterei

- Material:
PP
- Size:
Approx.16.5x16x17cm/6.50x6.30x6.69in
Package Includes:
4 Pieces Desk Trash Can :
Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement. :
Due to the different monitor and light effect,the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures.Thank you! :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Jobban tetszik neked