.

.

IP65 Vízálló csatlakozó Doboz, ABS Műanyag Por Univerzális Elektromos Projekt DIY Esetben Burkolat 3.4 x 3.4 x 2 (85 x 85 x 50mm)

IP65 Vízálló csatlakozó Doboz, ABS Műanyag Por Univerzális Elektromos Projekt DIY Esetben Burkolat 3.4 x 3.4 x 2 (85 x 85 x 50mm)

Látogatói besorolás:

HUF 943.65
Elérhetőség
Készleten

✔Vízálló Értékelés : IP65, tökéletes kültéri használatra. ✔Elektromos Burkolat Anyaga : ABS, Gumi. ✔Külső Méret : 3.4" x 3.4" x 2" /86x86x50mm (L*W*H). ✔Projekt Doboz Kábel Bejegyzések Száma : 10; Szerelt Típus : Felületre Szerelhető. ✔Csomag Tartalma : 1 x csatlakozó Doboz, 4 x Csavarokat.Ha bármilyen problémája van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Jellemzők : Vízálló csatlakozó doboz, tökéletes kültéri használatra; 2.Junction boxes is védje a kábeleket az eső, víz splash vissza, így tökéletes a csatlakozó vezetékek be; 3.Könnyű telepíteni, egyszerű használni; 4.100% teljesen új, kiváló minőségű.Műszaki tartalom : Termék Neve : csatlakozódoboz Külső Méret : 3.4" x 3.4" x 2" / 86x86x50mm(L*W*H) Szín : Fehér Anyag : ABS Műanyag Csomag tartalma : 1 x csatlakozó Doboz Tippek annak biztosítása érdekében, hogy a hatása a IP65 vízálló : 1) Kérjük, ellenőrizze, hogy a gumi karika, hogy teljesen tele körül a fedelet. (A gumi karika van rugalmasságát.Ha a gumi karika rövidebb, akkor a szakaszon, hogy a megfelelő hosszúságú, amikor telepíti a sarokban részek.) 2) Kérjük, ellenőrizze, hogy a gumidugóval szorosan telepített használata előtt. 3) Ha vágott lyuk, hogy a gumidugó a kábel belépési, javasoljuk, hogy javítsd már egy kis ragasztó használata előtt, hogy elkerüljük a laza a gumidugót miatt kábelt húzza.(Javasoljuk, hogy válassza ki a megfelelő csatlakozó kábel bejegyzés.) 4) Ha bármilyen problémája van, a termék vagy szolgáltatás, kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, azonnal a megoldás.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked