.

.

JJKFQ 1db Hamis Rózsa Virág Utánzat Koszorú Cane Design Koszorú Ajtó Dekoráció (Narancssárga) (Szín : Egy, Méret : 15.72X15.72X1.97inch)

JJKFQ 1db Hamis Rózsa Virág Utánzat Koszorú Cane Design Koszorú Ajtó Dekoráció (Narancssárga) (Szín : Egy, Méret : 15.72X15.72X1.97inch)

Látogatói besorolás:

HUF 41864.85
Elérhetőség
Készleten

- Készült elsődleges anyag tartós használata, az utánzás koszorút sosem fog eltűnni. - Világos színű felhívja a figyelmet, nem pedig könnyen kopás. - Naturalista nézd, élénk, élethű, úgy néz ki, mint az igazi garland. - A koszorút alkalmas bolt, ablak, bejárati ajtó, fal dekoráció. - A medál készült tartós anyagból, valósághű megjelenés, hosszú élettartam. - Készült elsődleges anyag tartós használata, az utánzás koszorút sosem fog eltűnni.- Világos színű felhívja a figyelmet, nem pedig könnyen kopás.- Naturalista nézd, élénk, élethű, úgy néz ki, mint az igazi garland.- A garland alkalmas bolt, ablak, bejárati ajtó, fal dekoráció.- A medál készült tartós anyagból, valósághű megjelenés, hosszú élettartam.Jellemzők : - Szín : Narancs -. - Anyaga : Fa, selyem kendővel.- Méret : 40.00 X40.00 X5.00cm/15.72 X15.72 X1.97inch.Csomagolás list1 x wreath Notes : 1. Csak eladni fő termékek, nem más termékek.2. Mivel a kézi mérés szükséges, kérem, hagyjon egy tér 1-3 cm.3. Miatt képernyő különbségek, a színek kissé eltérhetnek a várható színes, kérem, engedje meg.Emlékeztetni : Miután megkapta a csomagolás, kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan.Ha a fogadott tétel hibás, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb, de mindent megteszünk, hogy megfeleljen az ön igényeinek!Ha bármilyen kérdése van a termék, kérem, forduljon hozzám, felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy 24 órán belül ad kielégítő választ.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked