.

.

Karácsonyi Köröm Víz Transzfer Matrica,12Sheets Aranyos Állat DIY Köröm Matricák a Nők, Lányok, Gyerekek Köröm Tetoválás Pakolások Köröm Szalon, vagy Karácsony este Buli,Víz, Meghámozzuk, majd Bottal Köröm Design Manikűr Dekoráció (A)

Karácsonyi Köröm Víz Transzfer Matrica,12Sheets Aranyos Állat DIY Köröm Matricák a Nők, Lányok, Gyerekek Köröm Tetoválás Pakolások

Látogatói besorolás:

HUF 943.65
Elérhetőség
Készleten

Csomag : kapsz 12 lap karácsonyi köröm matrica a műköröm ellátási Hópelyhek Mikulás, Hóember Bell Fa Elk Leveleket Téli Karácsonyi Köröm Matricák.illeszkedik a legtöbb természetes vagy hamis köröm, köröm, köröm tipp.Biztonsági Anyaga : Ez történt a környezetbarát, nem mérgező anyag, Nem Kárt Bőr.Pedig nem korlátozódik a köröm stílus, mint a műköröm, műköröm, műköröm, természetes köröm, stb.Hogyan kell használni : Tiszta, lengyel körmei, vágd ki a kívánt mintát durván, távolítsa el a film, majd mártsuk bele a víz 10-20 másodpercig.Nedves a körmöd, majd óvatosan helyezze a matrica, hogy a köröm felülete által csipesz, majd nyomja meg szilárdan.Száraz fel a felesleges vizet egy papírtörlővel, majd alkalmazni, felöltő, a köröm.Ünnepi ajándék : Jó, hogy készítse el egyedi fantasztikus Karácsonyi köröm minták.Ez jó, hogy DIY köröm, a család vagy barátok, amikor családi összejövetel, party.Ez a köröm matricák vannak a legjobb ajándék a női barátaim, az anya, a feleség.Ügyfélszolgálat : arra összpontosítunk, hogy az ügyfél 100% - ban megfelelnek.De mi biztosít 100% - os teljes pénzvisszafizetési garanciával!Bármilyen kérdése van, kérem, csak nyugodtan írjon nekünk üzenetet,meg fogja oldani a problémát, a nap 24 órájában!.Karácsonyi Köröm Matricák Hópehely Köröm Víz Transzfer Matrica Téli Karácsonyi Köröm Kellékek Mikulás, Hóember Bell Fa Elk Karácsonyi DIY Ünnepi Köröm Matricák Női Manikűr Dekoráció 12 DB Specifikáció Elem Típus : Matrica festékkel a háttér színét, a körmöket, majd szárad ki. 2. Távolítsa el a film a termék, vágd ki a helyéről, majd fejest a víz 10-20 másodperc. 3. Nedvesítsük meg a körmeit, bottal a szóhasználat a helyén. 4. Sop fel a víz egy papírtörlővel, majd szárítsd meg. 5. Kap tiszta körömlakk, majd szárítsd meg.1. megjegyzés.Kérem, engedje meg, hogy egy kis eltérés a mérési méret. 2.Kérem, értsék meg, hogy a színe a tétel kissé eltérhetnek a kép, mivel a különböző számítógép-kijelző.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked