.

.

Kerti Pergola Tiszta Roller Árnyékban, Vezeték nélküli, 120/110/100/95/90/85/80cm Széles, PVC, Műanyag, Roll-up, a Vakok, a Szerelvények, a Windows Ajtó Partíció (Méret : 100x150cm/3.3x5ft)

Kerti Pergola Tiszta Roller Árnyékban, Vezeték nélküli, 120/110/100/95/90/85/80cm Széles, PVC, Műanyag, Roll-up, a Vakok, a Szerelvények,

Látogatói besorolás:

HUF 1347.30
Elérhetőség
Készleten

【PVC Anyag】Egészséges, környezetbarát, magas átláthatóság, esővédő, szélálló, könnyen tisztítható.Multi-Function Design】Ez a vak által működtetett roll vasúti, be lehet állítani a kívánt helyzetbe. 【Alkalmazandó Helyek】Az erkély windows pergola kerti pavilon, fenntartja a beltéri hőmérséklet a nyár folyamán továbbra is meleg télen. 【Könnyen tisztítható】Lehet csiszolt tiszta vizet a hatás eléréséhez az újrahasznosítás, tisztítása, valamint a környezetvédelem. 【Ügyfélszolgálat】Ha bármilyen termékkel kapcsolatos kérdése van, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi válaszolunk megoldani belül 24. A termék Leírása : Az éjszaka függöny a telepítés egyszerű, kényelmes, alkalmas minden típusú kijelző szekrények, mint a frissesség megőrzése szekrények, légfüggöny szekrények, főtt étel szekrények, frissesség hús szekrények, cukrász szekrények, sült étel, szekrények.Specifikáció : Anyag : plastic Pull Módja : Roll Type Feature : Fény Filtering Installation : 1. Intézkedés a telepítés helyét, illetve, hogy egy mark2. Használat elektromos fúró fúró holes3. Helyezze be a terjeszkedés csavart a hole4. Tedd a bambusz redőny az ablakba doboz fedelét az ablak cover Care Utasítások : A réteg port is el kell távolítani egy toll por, vagy egy nedves ruhával.Csomagolás : redőny X 1 Notice : ★ 1. A termék mérete tisztán kézi mérés, valamint van egy hiba 1-2 cm.Ez normális jelenség.★ 2. Díszítő elemek megjelenített termék képek nem tartalmazza.★ 3. Kérjük, emlékezni kell, hogy mivel a fény, a képernyő különbség, az elem színe kissé eltérhetnek a kép.

Az áru paraméterei

Material:
plastic
Pull Way:
Roll Type
Feature:
Light Filtering
Installation:
1. Measure the installation location and make a mark :
2. Use electric drill to drill holes :
3. Insert the expansion screw into the hole :
4. Put the bamboo shutter into the window box and cover the window cover :
Care Instructions:
The layer of dust can be removed with a feather dust or with a damp cloth. :
Packaging:
Roller blinds X 1 :
Notice:
★ 1. The product size is purely manual measurement and there is an error of 1-2cm.It is a normal phenomenon. :
★ 2. Decorative items shown in product photos are not included. :
★ 3. Please be reminded that due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :

Jobban tetszik neked