.

.

Kutya Napellenző Sunbonnet Sapka, Állítható Lélegző Nem Rugalmas Kutya Napellenző Sapka a nyakpánt a Szabadtéri Sport(Csík, L)

Kutya Napellenző Sunbonnet Sapka, Állítható Lélegző Nem Rugalmas Kutya Napellenző Sapka a nyakpánt a Szabadtéri Sport(Csík, L)

Látogatói besorolás:

HUF 10179.00
Elérhetőség
Készleten

Ez megakadályozza, hogy a kutya szemében a kitéve a nap, szerepet játszanak a nap elleni védelem, valamint védi a kutya bőre a beavatkozás ultraibolya sugarak.Alkalmas a mindennapi viselet, mint a szabadtéri séta, futás, stb.Ugyanakkor az, hogy a kutya csinos lesz, hogy a közönség.Állítható pánt, 2 fül lyuk a tetején (ajánlott háziállatok hosszú füle), nem állítható, rugalmas nyakpánt, kalap könnyen kopott ki, majd módosítják a jobb illeszkedés.Lehet, hogy néhány különbség a fej mérete a kutyák az azonos fajtához.Kérjük, az intézkedés a méret a kutya a fej kerülete a vásárlás előtt.A külső réteg Oxford szövet, a vászon bélés kényelmes, puha, jól szellőző, tartós, ami nagyon alkalmas a kedvtelésből tartott felvenni.Szolgáltatás : 1. Állítható pánt, 2 fül lyuk a tetején (ajánlott háziállatok hosszú füle), nem állítható, rugalmas nyakpánt, kalap könnyen kopott ki, majd módosítják a jobb illeszkedés.2. A külső réteg oxford szövet, a vászon bélés kényelmes, puha, jól szellőző, tartós, ami nagyon alkalmas a kedvtelésből tartott felvenni.3. Ez megakadályozza, hogy a kutya szemében a kitéve a nap, szerepet játszanak a nap elleni védelem, valamint védi a kutya bőre a beavatkozás ultraibolya sugarak.4. Alkalmas a mindennapi viselet, mint a szabadtéri séta, futás, stb.Ugyanakkor az, hogy a kutya csinos lesz, hogy a közönség.5. Lehet, hogy néhány különbség a fej mérete a kutyák az azonos fajtához.Kérjük, az intézkedés a méret a kutya a fej kerülete a vásárlás előtt.Hogyan kell Használni : Specifikáció : Elem Típus : Kutya Baseball Cap Material : Vászon + Oxford Szövet Csomag Lista : 1 x Kutya Baseball Cap1 x angol Manual Note : Kérjük, hogy Apporx. 1‑2 cm/0.4‑0.8 a hiba kézi mérés.

Az áru paraméterei

Item Type:
Dog Baseball Cap
Material:
Canvas + Oxford Cloth
Package List:
1 x Dog Baseball Cap :
1 x English Manual :
Please allow Apporx. 1‑2cm/0.4‑0.8in error for manual measurement. :

Jobban tetszik neked