.

.

Lánybúcsú Játékok, Esküvő Party Játékok, (leánybúcsú Bingó), lánybúcsú Dekoráció, Ajándék – 30 Kártyák per Set (Light006)

Lánybúcsú Játékok, Esküvő Party Játékok, (leánybúcsú Bingó), lánybúcsú Dekoráció, Ajándék – 30 Kártyák per Set (Light006)

Látogatói besorolás:

HUF 1873.80
Elérhetőség
Készleten

1) Dimenzió : A Játék kártya mérési 5"x7", biztosítva hogy lesz-e elegendő hely a kártyára írás. 2) Mennyiség : 30 Játék kártyák egy csomagban, lehet, hogy megfeleljen az igényeinek a párt, akár 30 vendég, tökéletes a következő fontos esemény. 3) Anyag : Készült 300 gramm vastag karton, elég nehéz az írás, digitális színes nyomtatás minden részlet a kártya kerül bemutatásra tökéletesen. 4) Mi több, a terveket, a lánybúcsú játékok, kártya, eladom a bolt, ott kell lennie egy egyezik az ízlése vár rád, menj, hozd létre az egyedi lánybúcsú, esküvő, eljegyzés, buli!!!. 1) Dimenzió : A Játék kártya mérési 5"x7", biztosítva hogy lesz-e elegendő hely a kártyára írás. 2) Mennyiség : 30 Játék kártyák egy csomagban, lehet, hogy megfeleljen az igényeinek a párt, akár 30 vendég, tökéletes a következő fontos esemény. 3) Anyag : Készült 300 gramm vastag karton, elég nehéz az írás, digitális színes nyomtatás minden részlet a kártya kerül bemutatásra tökéletesen. 4) Mi több, a terveket, a lánybúcsú játékok, kártya, eladom a bolt, ott kell lennie egy egyezik az ízlése vár rád, menj, hozd létre az egyedi lánybúcsú, esküvő, eljegyzés, buli!!!.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked