.

.

LUXMAX Gazdaságos, Praktikus Spirál Falra Szerelhető Hajszárító Jogosultja Stílus Tároló Straighteners Szervező Hajszárító Rozsdamentes Acél Állvány, Konzol,3 (Szín : 1)

LUXMAX Gazdaságos, Praktikus Spirál Falra Szerelhető Hajszárító Jogosultja Stílus Tároló Straighteners Szervező Hajszárító Rozsdamentes

Látogatói besorolás:

HUF 3577.50
Elérhetőség
Készleten

[Magas Minőségű Anyag]Készült minőségű rozsdamentes acélból készült, könnyű súly, anti-rozsda, tartós, nagy terhelhetőség. [Plug Lóg Hole]Gyakorlati tervezés, van egy nyílás a konzol rögzítő hajszárító, kábel.Van egy védő cső körül belső széle lyuk, hogy megakadályozzák a fúvó, hogy karcos a fém. [Fogazat-Ingyenes]Könnyű telepítés, erős, teherbíró, vízálló, valamint vízhatlan.Nem fogazat, erős tapadás.Csak a sticky horgok a falon.Fix, hogy a falon, anélkül, csavarok, furatok, vagy csapok, nem sérült fal. [Termék Használati]Hajszárító tartó háztartási vagy a szálloda használja.Lehet telepíteni a legtöbb lapos felület : Üveg, Csempe, Márvány, Fém, Műanyag Felület, stb.Alkalmazható a fehérre meszelt fal, beton fal, stb. [Termék Leírás]Nem számít, milyen kicsi a a hely, ez a tárolási szervező hajszárító a tökéletes megoldás azok, akik nem akarják, hogy egy kényelmetlen tároló terület.Arról, hogy ez a termék : Többfunkciós tároló állvány sokféle hajszárító biztosított.Korrózióálló, rozsda-mentes, nagyon tartós.Nem szükséges fúrás, valamint könnyű telepítés.Tökéletes tartja a hajszárítót tartsd a szobám tiszta, menteni, a haza tér.Kérjük, ne dugd a jogosult a festett falakat, vagy háttérképek, mint akkor vedd le a festék vagy tapéta.Telepítési Lépések : 1. Törölje a hely, hogy telepíteni.2. Tépje le a köröm-ingyenes fóliát.3. Csatorna buborékok után ragadt a falhoz.4. Telepítse a horog a telepítés befejezéséhez.5. Jobb, ha használat után 48 órán belül.Figyelem : Kérjük, hogy az apró méret eltérések miatt az emberi mérés.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked