.

.

Papírtörlő Tartó, Öntapadó Falra szerelt papírtörölköző Jogosultja Konyha Törölközőt Jogosultja papírtörlő guriga Konyha, Szekrény, Fürdőszoba (Szürke)

Papírtörlő Tartó, Öntapadó Falra szerelt papírtörölköző Jogosultja Konyha Törölközőt Jogosultja papírtörlő guriga Konyha, Szekrény,

Látogatói besorolás:

HUF 1132.65
Elérhetőség
Készleten

Többfunkciós tud tárolni konyha tekercs, papír törölköző, tisztítás törölközőt, műanyag fólia, kesztyű, meg a többiek.Selfadhesive papír törülközőtartó, fúrás nélkül, nem kár, hogy a falra szerelhető fel könnyen.Ideális a használata a fürdőszoba, konyha, kamra, kézműves szoba, garázs, mosókonyha, valamint több.Lehet alá szerelt szekrények, az oldalon a szekrény ajtaját, vagy a fal, mentési hely tartani a rendet.Könnyen telepíthető, csak bottal a sima falfelület a mellékelt nem nyom ragasztószalagot, majd nyomja meg a gombot néhány másodpercig.Specifikáció : Elem Típus : Papír Törölköző tartó Anyag : PP Szín : a képen látható módon törülközőtartó Horog Hossza : Kb.28.5 cm/11.2 Súly : Kb.68g/2.4 oz Alkalmazás : szerelhető szekrények alatt, az oldalon a szekrény ajtaját, vagy a fal, mentési hely tartani a rendet.A csomag Lista : 1 x papírtörlő tartó Matrica Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 12in hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. 2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Az áru paraméterei

Item Type:
Paper Towel Holder
Material:
PP
Color:
As shown in the picture
Towel Rack Hook Length:
Approx.28.5cm/11.2in
Weight:
Approx.68g/2.4oz
Application:
Can be mounted under cabinets, the side of cabinet door or on wall, saving counter space and keep tidy.
Package List:
1 x Paper Towel Holder with Sticker :
Note:
1. Please allow 12in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Jobban tetszik neked