.

.

SPNEC Cukor Tál Fedelét, majd Kanállal,3, Kerámia, Élelmiszer Tárolására Jar szemhéjakkal,Cukor Tartály Kanál Cukor,Kávé,Tea,Fűszer (Szín : B)

SPNEC Cukor Tál Fedelét, majd Kanállal,3, Kerámia, Élelmiszer Tárolására Jar szemhéjakkal,Cukor Tartály Kanál Cukor,Kávé,Tea,Fűszer

Látogatói besorolás:

HUF 10150.65
Elérhetőség
Készleten

★Minden fűszerezés fű van szerelve egy külön kerámia kanál, gyönyörű forma, könnyen kezelhető. ★Lehet használni, hogy tartsa a különböző fűszerek : bors, cukor, só, fűszerek, csirke leves por, kukorica keményítő, stb. ★A levehető fedél egyesíti a funkciót, esztétika, könnyen tisztítható, könnyű kezelhetőség. ★Az alsó nyílásába, a tálca célja a hatékonyabb, biztonságos elhelyezést.Az élek emelni, majd a füvet, amely a kártya helyére nem esik könnyen. ★Mázalatti színes rajz, minta, kézzel festett, magas hőmérsékletű sütés, finom porcelán, vastag kéz, biztonságban.Az elegáns megjelenés a spice jar-set is ideális ajándék egy házavató bulit, vagy ideális ajándék bármilyen alkalomra vagy rendezvényre.A divatos megjelenés, modern design, ők hozzák meg az erős háromdimenziós vizuális érzékelés, ami a konyhában szebb.Ergonomikus fogantyú a könnyű hozzáférést.Az alap célja, mint egy egész, ami több, stabil, könnyen tisztítható.Porcelán finom, erős, vastag, kényelmes.Hogy, hogy nem csak finom, hanem öröm.Megjegyzés : A tényleges kézi mérés méretű lehet, pár hibát.A tényleges méret a témát, hogy a tényleges terméket.A különböző világítási a fényképezés körülményei, a szín a kép némileg eltérhetnek a tényleges terméktől.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked