.

.

SUANPOT a Motorola Moto E 2020-ig az RFID-Blokkoló Bőr Pénztárca esetben Hitelkártya Birtokos,Folio Flip Book Telefon esetében Ütésálló Fedezi a Nők, a Férfiak a Moto E-ügy Pénztárca (Kék, Zöld, Moto E 2020)

SUANPOT a Motorola Moto E 2020-ig az RFID-Blokkoló Bőr Pénztárca esetben Hitelkártya Birtokos,Folio Flip Book Telefon esetében Ütésálló

Látogatói besorolás:

HUF 2428.65
Elérhetőség
Készleten

[A tárca az esetben csak úgy tervezték, Moto E 2020]-NEM ILLIK 2021 Verzió,Ha kell egy másik modell bőr pénztárca esetben, kattintson a következő cím [Látogasson el a SUANPOT Áruház]. [Hitelkártya anti-theft lapozzunk function]-Ez a bőr pénztárca esetben a Moto E 2020 célja, hogy megvédje a kártya adatokat lopni a blokkoló anyag RFID pajzs technológia,a Legtöbb Hitelkártya, Betéti Kártya, Kártyák beállítása-az RFID chip, az RFID-olvasó könnyen olvasni a kártya információkat belül 10 méter(kb 3m) anélkül, hogy megérintené őket. [Tíz Szín közül lehet Választani, Valamint Igazi Lőni]-az Összes kép a Moto E 2020 bőr pénztárca esetben természetbeni igazi lőni ,biztosak lehetnek benne, hogy az információt vásárolni!. [ Kiválasztott PU Bőr ] Ezt a tárcát esetekben a Moto E 2020-ra készült kiválasztott PU bőr számára minőségű, Ütésálló,erőt, tartósság. [Nagy Kapacitású]-Praktikus, Stílusos.Megjegyzések Zsebében Három Kártya nyílás, a boltban, az üzleti kártya, személyi IGAZOLVÁNY, valamint jegyzeteket, stb.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked