.

.

Szakmai Ékszer Tisztító Ultrahangos Gép Tisztítása Tisztítás Szemüveg,Gyűrűt,Órát,Fogsor, 600ml Ultrahangos Ékszer Tisztító, Hordozható Többfunkciós Háztartási Ultrahangos Tisztító(USA)

Szakmai Ékszer Tisztító Ultrahangos Gép Tisztítása Tisztítás Szemüveg,Gyűrűt,Órát,Fogsor, 600ml Ultrahangos Ékszer Tisztító, Hordozható

Látogatói besorolás:

HUF 4745.25
Elérhetőség
Készleten

【360°-át Mély Tisztítás】Az Ultrahangos Ékszer Tisztító Machineand is termel erős, hogy szelíd hatása, hogy behatoljon a vak lyukak,repedések,illetve mélyedések, hogy alaposan tisztítsa meg, majd távolítsa el a szennyeződést a ékszert, hogy 360°-át mély tisztítás.Szemüveg tisztító készülék kiválóan alkalmas otthoni használatra. 【Műfogsor Tisztító Gép】A tökéletes ékszer tisztító oldat nem fog kárt értékeit de frissítsd fel őket újra.Tisztítja piszkos vagy patinás ékszer, szemüveg, óra, eszközök, több percen keresztül csak a csapvíz.Különböző elemek, valamint értéktárgyait, Szemüveg, Óra, Gyűrű, Nyaklánc, Érmék, Borotvák, Fogsor, Eszközök, Alkatrészek, Eszközök, valamint több, mint csillogó, mint az új. 【Könnyű kezelhetőség】Automatikus időzítés 3 percig.A Professzionális Ultrahangos Tisztító célja csak egy bekapcsoló gomb, valamint egyszerű, hogy bárki használhatja.Nyomja meg az on/off gombot, hogy megnyissa az ultrahangos tisztító készülék működik, akkor pár perc tisztítási időt nyújt egy alapos tisztítás.Egyszerűen töltse ki a tartályból a víz a csapból, mosószeres a fokozott tisztítás akkor kap a szakmai eredmények csak néhány perc. 【Zajcsökkentés & Nagylelkű 600ml Kapacitás 】 Az Ultrahangos Polírozás Ékszer Tisztító Gép egyszerű, hogy bárki használhatja.Szemüveg ultrahangos gép, hogy csak egy kis sziszegő zaj, nem befolyásolja mások, sem a hallásunkat.Professzionális ultrahangos ékszer tisztító tisztító ékszerek, amely áttöri a korlátozások a hagyományos technológia, így helytakarékos, könnyen használható. 【Ügyfélszolgálat】60 napos teljes körű pénz-visszafizetési garanciát vállalunk. 24 órás dedikált e-mail ügyfélszolgálat.A gyémánt tisztább is, szemüveg üzlet, ékszer bolt, vigyázz, bolt, elektronikai műhely, iroda, valamint háztartási használatra.Ha bármilyen problémája van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, igyekszünk segíteni.Az elégedettség a legnagyobb bátorításra.Szolgáltatás : 1. Fogad el egy gombos művelet automatikus időzítés 3 percig, könnyű használat. 2. Ultrahangos intézkedés történik, az egész a folyékony, majd minden felületen, hogy lehet kapcsolatba a folyadék lehet tisztítani. 3. A tisztító hatást is el lehet érni a tárgyak komplex formák sok hiányosságok. 4. Ez a kis méretű, nem foglalnak helyet, kényelmes szállítására, tárolására. 5. Ezt fel lehet használni, hogy tiszta mindenféle ékszerek, műfogsor, szemüveg, háztartási edények, kések, stb.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Műfogsor Tisztító Anyag : Rozsdamentes Acél + ABS Belső Tartály Kapacitása : 600 ml Alkalmas : ékszer, szemüveg, jade, optikai szemüveg, optikai eszközök, valamint egyéb tételek Jellemzői : Távolítsa el a szennyeződéseket, port, mindenféle zsír, illetve szén-betétek, Csomag Lista : 1 x Ultrahangos Tisztító 1 x Kézikönyv Megjegyzés : A rozsdamentes acél burkolat hatékonyan megakadályozza, maró hatású folyadék.Kérem tépje le a védőfóliát a felszínen a fedelét, mielőtt használja.

Az áru paraméterei

Condition:
100% Brand New 
Item Type:
Denture Cleaner
Material:
Stainless Steel + ABS
Inner Tank Capacity:
600 ml
Suitable for:
jewelry, glasses, jade, optical glasses, optical instruments and other items
Features:
Remove dirt, dust, all kinds of grease, and carbon deposits :
Package List:
1 x Ultrasonic Cleaner :
1 x Manual :
Note:
The stainless steel cover effectively prevents corrosive liquids. Please tear off the protective film on the surface of the cover before use. :

Jobban tetszik neked