.

.

Szerencsés Vonal 2 Átmérőjű, Spirális Csukló Tekercs a Sípot, kulcstartó, Rugalmas Csukló Zenekar Edző, Tanár, Nyúlik 12, Kék (423351)

Szerencsés Vonal 2 Átmérőjű, Spirális Csukló Tekercs a Sípot, kulcstartó, Rugalmas Csukló Zenekar Edző, Tanár, Nyúlik 12, Kék (423351)

Látogatói besorolás:

HUF 999.00
Elérhetőség
Készleten

? PRÉMIUM ANYAGOK : Kiváló minőségű, rugalmas rugó vissza soha nem veszíti el a formáját.Kényelmesen elfér a csuklóját, a gyakorlat, a vízi sportok, a tornaterem, az AZONOSÍTÓ jelvény vagy több.Beépített utolsó kezelni bármilyen tartozék kell, hogy magával viheti napi rendszerességgel.Erős, könnyű design, vízálló, valamint lehetővé teszi, hogy a kulcstartó, hogy könnyen csatolni elemek. ? MÉRETEK : 2" Átmérőjű, nyúlik, akár 12", így könnyen fogd a kulcsot, aztán holmiját, félelem nélkül, hogy harapós.Ezt fel lehet használni a kézműves, magamnál tartom eszközök, üveg nyitók, taktikai öv, felszerelések, kemping felszerelés. ? KETTŐ AZ egyben : Tartós sípot, kulcstartó a tanárok, edzők vagy a biztonság.Vicces ajándék anya, apa, fia, lánya, a barátok, a család, valamint több.Tulajdonít autó, ház, auto üzletek, valamint a kulcsokat.Tökéletes a kirándulni berendezések, biztonsági öv hurkok, sokkoló, paprika spray, karabély többet. ? SOHA ne veszítsd el A HOLMIJÁT : Soha nem veszíti el a gombot még egyszer, majd rendszerezéséhez, ez a legjobb, kulcstartó, hogy tulajdonít karabély, valamint öv klipek/hurkok.Szuper erős, nem törik könnyen.Tulajdonít kutya póráz, nyakörv, rágókát többet. ? CSALÁDI TULAJDONBAN lévő 1961 ÓTA : Szerencsés Line Termékek egy egyszerű elvnek a lényege annak működését : kezeli az ügyfelek, beszállítók & alkalmazottak hát, hogy biztosítsa a hosszú távú siker.Az a feladatunk, hogy megtestesítik a legmagasabb színvonalon, a szakmában.Szerencsés Vonal Csukló Tekercs a Sípot.Csukló tekercs 2" átmérőjű, nyúlik, 12".Megtartja az alakját, ahogy készült, kiváló minőségű termékek.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked