.

.

Szünet Bőr Művészet Általános Eszközök Lapos Láb Elválasztó 6-4 hüvelyk Állítható, valamint Zárható Acél Osztó Szárny Bőr Iránytű,Tavaszi Szárny Osztót. (4 hüvelyk)

Szünet Bőr Művészet Általános Eszközök Lapos Láb Elválasztó 6-4 hüvelyk Állítható, valamint Zárható Acél Osztó Szárny Bőr Iránytű,Tavaszi

Látogatói besorolás:

HUF 1146.15
Elérhetőség
Készleten

1 Teljes hossz : 4.56 hüvelyk (kb 116 mm), szárhossz : 4 cm (kb 100mm), a maximális span 3.3 cm (about83 mm), s rajzolj egy kört, akár 6.6 cm. 2 Precíz, tartós, bőr munka iránytű/osztót is használt faipari, fémmegmunkálás, illetve egyéb festmény feladatokat. 3 Nagyon alkalmas a rajz ívek, körök, elválasztó vonal, egyenes szakaszok, méret, mérés, stb. 4 kell az eszköz minden bőr kísérletek, vagy szegély bőr projekt. 5 Készült magas minőségű szénacél, jó szívósság, magas keménységű, erős, tartós, kopásálló. 1. Ez az iránytű nagyon éles a pontokat, jó-menetes beállító csavart, amely lehetővé teszi, hogy finomhangolni annak érdekében, hogy bármilyen méretű akarsz. 2. Tavaszi feszültség, állítható csavar gyorsan intézkedés, másolás mérés, ismételje meg a mérést a mérési át, majd ismételjük meg a rajz kör. 3. Ha használni, mint egy elválasztó, egy precíziós uralkodó gyakran használt elérni pontos mérési adatátvitel. 4. Teljesen rugalmas tavasz.Amikor beállítja a csavart, meg kell, hogy erősen fogja meg a két lába, két kézzel csavarja ki a csavart, majd kezdje el forgassa el a csavart. 5. Egy kis, precíz szükséges eszköz a családi élet.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked