.

.

Tangyongjiao Képernyő Cseréje TFT Anyag LCD-Képernyőn, majd Digitalizáló Teljes Összeállítás (Nem támogatott Ujjlenyomat-Azonosító) a Xiaomi Redmi K30 Pro/Poco F2 Pro LCD kijelző Csere Készlet

Tangyongjiao Képernyő Cseréje TFT Anyag LCD-Képernyőn, majd Digitalizáló Teljes Összeállítás (Nem támogatott Ujjlenyomat-Azonosító)

Látogatói besorolás:

HUF 9617.40
Elérhetőség
Készleten

1.Képernyő cseréje, a mobil telefon, kiváló minőségű TFT anyag, nagyon tartós, biztonsági pótolni. 2.LCD kijelző csere készlet, cserélje ki a régi, törött, repedt, sérült LCD képernyőn, hogy a mobiltelefon, a képernyő néz frissítő, mint valaha. 3.Érintőképernyő csere készlet, a csomag tartalmazza a javítás a készlet telepítése, a képernyő telepítési útmutató.Szakmai telepítése fokozottan ajánlott. 4.Csere LCD-Képernyő, teljesen fitt élet, munka, egy különleges ajándék anyák Napja, apák Napja, Valentin-Nap, a Hálaadás Napján, valamint a Karácsonyt. 5. Minőségbiztosítási : Minden elem már ellenőrzött, jó állapotban van, a szállítás előtt, ha bármilyen minőségi probléma vagy a szállítás kérdés, mielőtt telepíti, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, amint lehetséges.Reméljük, gondosan tervezett, gyártott Lcd kijelző Csere Készlet fogják ismerni, hogy meg lesz elégedve a védelem a mobil telefon.A Telepítés előtt Notes Tips 1 : Teszt előtt installation When tesztelés, ne távolítsa el a védőfóliát, vagy kategória.Felhívjuk a figyelmet, hogy a probléma a statikus elektromosság.Mielőtt gépjárművet bármilyen javítás, biztos, hogy le magát egy ESD (elektronikus statikus kisülés) heveder.Ez megakadályozza, hogy a statikus elektromosság a károsítja az elektronikus alkatrészek belül a telefont.Biztosítása érdekében, viseljen védőszemüveget, majd óvatosan, hogy ne vágja az ujját az üvegszilánk.Tipp 2 : Szimulálja testing Screen csere nagyon törékeny termék.Erősen ajánljuk, teszt telepítés előtt.Kérjük, szimulálja vizsgálat, ami azt jelenti, mobil telefon, (alaplap + LCD vagy képernyő) csatlakoztatott audio kábel, új csere, a hatalom, a teszt kész.Ha a teszt JÓ, kérjük, telepítse.Ha nem lehet, kérjük, írjon nekünk a legelső alkalommal.Kérlek, ne erőltessük, hogy kell telepíteni a mobiltelefonra.Mi nem lesz a felelős, ha a képernyő telepítve.Tipp 3 : ne hajlítsa cable Please győződjön meg arról, LCD kábel ne hajlítsa meg.Több, mint 90 fok hajlított fog okozni fekete kijelző.A product1. Csere LCD képernyő + érintőképernyő digitalizáló közgyűlés (TFT Anyag) a Xiaomi Redmi K30 Pro / Poco F2 Pro2. Cserélje ki a régi, törött, repedt, sérült one3. Hogy a készülék meg üdítőbb, mint ever4. Teljesen fitt, work5. Minden elem már ellenőrzött, jó állapotban van, mielőtt shipping6. Szakmai telepítése fokozottan ajánlott.Mi nem lesz a felelős, ha a képernyő installed7. Megjegyzés : Nem Támogatja Az Ujjlenyomat-Azonosító.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked