.

.

Telefon Kijelző képernyővédő fólia 1 DB Microsoft Surface Pro X 9H 0,3 mm robbanásbiztos Edzett Üveg Film Mobiltelefon Tartozékok (Szín : 1 Db)

Telefon Kijelző képernyővédő fólia 1 DB Microsoft Surface Pro X 9H 0,3 mm robbanásbiztos Edzett Üveg Film Mobiltelefon Tartozékok (Szín

Látogatói besorolás:

HUF 10300.50
Elérhetőség
Készleten

Kérjük, győződjön meg arról, hogy a Tablet modell a vásárlás előtt.Minden elem már ellenőrzött, jó állapotban van, a szállítás előtt.Kérjük, küldje el nekünk a képet, ha bármilyen csomag sérült.Minőségi Garancia, barátságos értékesítés utáni szolgáltatás.Ha bármilyen kérdés, a termékek, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi pedig önnek kielégítő megoldást 24 órán belül.Leírása : 1. Ultra-vékony, kiváló rugalmasság.A képernyő vastag.Nem kell aggódni, hogy a reflexek, a telefon lassítaná beillesztése után a film egyáltalán.2. Magas keménységű.Ez az edzett üveg képernyő film, magas keménységű, így megakadályozhatja, hogy magát attól, hogy karcos vagy darabokra tört hatékonyan, majd folyamatosan.Ha törött, edzett üveg törik apró darabokra, amelyek nem éles, így sokkal biztonságosabb a felhasználók számára.3. A nagy felbontású.A film egy magas fényáteresztés.A magas fényáteresztő alacsony fény tükröződés, a film lehet az ön számára egy nagy felbontású képernyő, csak a szokásos.4. Funkcionális.A képernyő védő is illeszkedik a telefon is, hogy egy nagy különbség az védi a telefont a semmiből, ujjlenyomat, víz, olaj, por, sokk, botlás stb.Ha festett a víz, a talaj, a sár, olaj, vagy egyéb mellékletek, lehet tisztítani erőfeszítés nélkül.5. Kényelmes a használata.Illessze be a film, az egyetlen dolog, amit tennie kell, hogy tisztítsák meg a képernyőn alaposan.6. Tartós.A jó teljesítmény, magas minőségű, akkor működhet sokáig.Figyelmeztetések : 1. Mivel ez egy üveg termék, kérem vegye figyelembe, hogy a széleit a pohár vannak a leginkább veszélyeztetett területeken.2. Erőltetés, aki telepítése vagy eltávolítása a képernyő védő kárt okozhat a termékben.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked