.

.

Vinyl Padló Meghámozzuk, majd Bottal Padlóburkolatok 12in×12in Könnyen Telepíthető Tíz Csempe, Minden egyes Csomag (10 Db, Fekete-Fehér)

Vinyl Padló Meghámozzuk, majd Bottal Padlóburkolatok 12in×12in Könnyen Telepíthető Tíz Csempe, Minden egyes Csomag (10 Db, Fekete-Fehér)

Látogatói besorolás:

HUF 3103.65
Elérhetőség
Készleten

????Meghámozzuk, majd Bottal járólap【Méret】Egy csomag 10 db 12 X 12 X 0.047 A vinyl padló, 5 fekete, 5 fehér.Ami elkerüli a minták túl zsúfolt.Ugyanakkor ki lehet választani a megfelelő módszer, egyedül. ????Meghámozzuk, majd Bottal járólap【Megmenteni az Idő】Szuper könnyű telepíteni, ott vannak a nyilak az alsó papír, meg kell figyelni, majd kövesd a nyilakat.Amely segít vonal őket gyorsan.Egyszínű is elkerülni a bajt, a bélés fel. ????Meghámozzuk, majd Bottal járólap【Használat】 Ez a fekete-fehér járólap alkalmas konyha, fürdőszoba, egy jó segítő gyors javítás, megfizethető módon.Ha van háziállat otthon, így hatékonyan védi a padlót a károsodástól. ????Meghámozzuk, majd Bottal járólap【Klasszikus Fekete-Fehér Kockás Design 】Egyszerű, de nem monoton, tele magas szintű értelme.A vinyl padló alkalmas különböző stílusok, legyen az modern vagy retro stílusú, ez a tökéletes választás az ön számára, hogy a szoba stílusos, kényelmes. ????Meghámozzuk, majd Bottal járólap【Rólunk】állunk a termékek, nem számít, hogy nem találkoztam olyan probléma, amikor megkapja a vinyl padló vagy használata során, kérjük, tudassa velem közvetlenül, megpróbáljuk a legjobb megoldani, hogy a lehető leghamarabb, hogy ad kielégítő megoldást.Szín : Fekete/Fehér.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked