.

.

Virág Köröm Matricák, Fehér Köröm Minták Köröm Matricák, 3D Öntapadó Köröm Matricák műköröm Kellékek Fehér Virág Matricák Strassz Köröm, Díszek, Manikűr Tippek Varázsa (30sheets)

Virág Köröm Matricák, Fehér Köröm Minták Köröm Matricák, 3D Öntapadó Köröm Matricák műköröm Kellékek Fehér Virág Matricák Strassz Köröm,

Látogatói besorolás:

HUF 808.65
Elérhetőség
Készleten

????Fehér manikűr matricák : a csomag tartalmaz 30 lap fehér virág köröm matricák, fehér színű strasszos virág gyöngy minták, sok aranyos mintákat a köröm tipp. ????Használata egyszerű : virág köröm matricák öntapadó tervek, csak húzza a lapot, tedd a körmök, egyszerű, időtakarékos.Hasonlóképpen, csak húzza le őket, ha azt szeretné, hogy távolítsa el őket. ????Tartós csillogás : miután befejezte a köröm, alkalmazni egy réteg top kabát, amely képes fenntartani a tartós csillogás nézd meg, rendkívül fényes alatt természetes fény, így úgy nézel ki, nemes, elegáns. ????Széles alkalommal : nem csak a köröm díszítés, 3d-s köröm matricák is a dekoráció, a mobil telefon esetekben, üdvözlőlapok, body art, stb.Alkalmas otthoni használatra, illetve szakmai köröm szalon. ????Jó szolgáltatás : Ha valamilyen okból nem elégedett a tétel, hogy kap egy teljes visszatérítést, semmi kétség.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Köszönöm. ????HAUTN boltban mindig biztosítja a garantált termékek.Remélem, van egy lehetőség vásárlási élmény. ????Specifikáció : Elem Típus : 3d ragasztó fehér virág design köröm matricák Anyaga : műanyag Ív Mérete : 2,5 x 2.1 cm Szín : fehér-Csomag : 30sheets ????Téma : Készült anyagok biztonságos, nem mérgező.Kiváló minta nyomtatás, jó színtartósság, szép színes, gazdag mintázat, sima felület.Lehet használni, mint dekorációk, mobil telefon esetben body art.Könnyen alkalmazható a természetes vagy mesterséges körmök.Alkalmas professzionális felhasználásra, vagy otthoni használatra.Könnyű eltávolítása, módosítása a minta bármikor.Nagy a körömlakk UV gél, mesterséges & műköröm, stb. ????Hogyan Kell Használni : Tiszta a köröm felszínén.Festés a köröm lengyel, amíg száraz nem lesz.Használjon csipeszt, hogy húzza le a minta halkan a bázis papír.Bot a minta a köröm, majd nyomja meg az a minta, néhány másodpercig.Fedezi a vonal köröm matricák átlátszó körömlakk.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked