.

.

Wansan Napenergia String Fények, Szív Alakú Napenergia Húr Lámpák 4.8 M 20LED 2 Modellek Kerti String Fények, Vízálló Light Karácsonyi Dekoráció (Rózsaszín)

Wansan Napenergia String Fények, Szív Alakú Napenergia Húr Lámpák 4.8 M 20LED 2 Modellek Kerti String Fények, Vízálló Light Karácsonyi

Látogatói besorolás:

HUF 1888.65
Elérhetőség
Készleten

【Napelemes lámpa lánc, 20 Led-ek Közt, Az összes kábel hossza : 4,8 m.Az energiát a napfény, 20 lámpák automatikusan bekapcsolnak, amikor a sötét, kapcsolja ki a nap folyamán. 【2 mód, intelligens vezérlés】 2 kapcsoló (be / ki, mód váltás), a gyönyörű, 2 világítási mód, mindig a + villogó.A smart sensor function lehet telepíteni, beállítani egyszerre, akkor érzem a meleg, romantikus hangulat, anélkül, hogy nyissa ki minden alkalommal. 【Egyszerű telepítés használata】 telepítheti a solar lámpa string fény sehol, majd helyezze a napelem kívül, hogy felszívja a napenergia.Ellenőrizze, hogy a napelem kapcsoló be van kapcsolva.A napenergia húr lámpák automatikusan bekapcsolnak, éjszaka, illetve kapcsolja ki a nap folyamán. 【Napelem】 Magas minőségű napelemek a magasabb energia átviteli sebesség.Beépített, fényérzékelő, a tündér, lámpák automatikusan bekapcsolnak, a sötétben, majd kapcsolja ki a nap folyamán.Ez egy jó választás, kert, erkély, dekoráció, esküvő, Karácsony, felek. 【Fantasztikus dekoráció】 Ezek a napenergia string lámpák külön-külön csatolt mentén a lánc nyújt egy elegáns ragyogást látható minden szögből.Ez a csodálatos tündér fény világít, éjszaka pedig garantálja, meleg, hangulatos légkörben a kert, terasz, kerti, veranda, kapu, az udvar, a tökéletes dekoráció családok, partik, esküvők, stb.Dekorációs fények, a legjobb ünnepi dekoráció, pedig egy kell a párt, Halloween, Karácsony, esküvő, valamint a Valentin Nap!Felcsillan színes otthoni élet!jellemző : 1.100% teljesen új, kiváló minőségű.2. A star line rugalmas, hajlítható, lehet görbe, vagy beállítani, bármilyen formára, hogy megfeleljen a dekoráció követelményeknek.3. Szabályozható : Állítsa be a fény alacsony szuper fényes, nagyon alkalmas fiúk / lányok szobák.jellemzők : Anyag : műanyag, réz wire Size : 4.8 méter 20 lights Comment : 1. Ez a termék nem játék.Kérlek, maradj távol alatti gyermekek 3 éves.2. Ne tegye a jég fény után csatlakoztassa az áramforrást.3. Telepíteni kell, ha a készülék ki van kapcsolva.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked