.

.

Wasserstein Napelem Kompatibilis Wyze Cam Külső Hatalom, A Kamera folyamatosan 2W 5V-os Töltő (3-Pack, Fekete) (Wyze Kültéri Kamera NEM Tartozék)

Wasserstein Napelem Kompatibilis Wyze Cam Külső Hatalom, A Kamera folyamatosan 2W 5V-os Töltő (3-Pack, Fekete) (Wyze Kültéri Kamera

Látogatói besorolás:

HUF 12823.65
Elérhetőség
Készleten

Áramingadozásokat hatálya alá tartozó, a nap.SZAKÉRTŐ TECHNIKAI SEGÍTSÉGET : Igazi szakértők 24/7, hogy segítsen a set-up, kapcsolódási problémák, hibaelhárítás, sokkal több. . ✔ KOMPATIBILIS WYZE CAM KÜLTÉRI - A wyze kültéri kamera napelem biztosítja, hogy a kamera nem fut ki az akkumulátort. ✔ FONTOS MEGJEGYZÉS - Az Első használat előtt töltse fel teljesen az wyze napelem, mielőtt csatlakoztatja a fényképezőgépet.A töltési folyamat csak akkor kezdődik, amikor a napelem teljesen fel van töltve. ✔ SOKOLDALÚ SZERELÉS - Az egyedülálló 360 fokos fali tartó lehetővé teszi, hogy könnyen helyzetben a napelem a legjobb irányba, biztosítva a maximális napfény-expozíció.Jön egy 13.1 ft/4m kábel kényelmes, szerelés. ✔ IDŐJÁRÁSÁLLÓ KIVITEL - A lágy PVC szabadalmaztatott design micro-USB fejét bővül valamivel, ha ki az a nyílás a kamera, ezáltal hatékonyan tömítés, hogy a nedvességtől. ✔ HATÉKONY NAPELEMEK - Tette a hatékony napelemek, a wyze kamera kültéri kamera napelem díjak a kamera gyorsan, még gyenge fényviszonyok mellett is.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked