.

.

wmLzhen Aranyos Rabbit Vákuum, Üveg, Rozsdamentes Acél, szivárgásmentes Szigetelés Dobon, a Lányok az Utazási Bögre, Hőszigetelt Üveg Vizet A Gyerekek Felnőtt ( Kék )

wmLzhen Aranyos Rabbit Vákuum, Üveg, Rozsdamentes Acél, szivárgásmentes Szigetelés Dobon, a Lányok az Utazási Bögre, Hőszigetelt Üveg

Látogatói besorolás:

HUF 3604.50
Elérhetőség
Készleten

Rozsdamentes Acél.Magas Minőségű Anyagok : kiváló minőségű rozsdamentes anyagból Készült bögre, biztonságos, egészséges használni.Eltérően más fém flakon víz, a rozsdamentes acél üveg vizet mindig ad egy tiszta, tiszta ízű ez wonâ€t megtartása vagy átadása ízek.Hő Megtartása : A vákuum szigetelés technológia a maximális hőmérséklet megtartása, tartja a vizet, valamint italok üdítően vagy hideg, hosszú ideig.Üveg hűvös marad a kapcsolatot folyadékok, valamint kondenzációs ingyenes a hideg.Funkcionális Stílus : a kényelem, a rozsdamentes acél palack van csatolva könnyen fedél, amely egyben egy fogantyú.A letisztult, modern vizes palackok jönnek a különböző szórakoztató színek bók, minden stílusban.Multi : A vákuum ideális választás az otthoni, iskolai, irodai, kívül utazási használható, hordozható kivitel, a vizes palackot szállítani, könnyen, amely jobbá teszi az életünket.Könnyű, kompakt kialakítás egyszerű szállítás, tárolás, illetve illeszkedik a legtöbb autó italt birtokosai.Tökéletesen Hordozható : italokat fogyaszthatnak a téli, vagy hideg italok a nyáron a mi kis üveg vizet.A sokoldalú lehet használni, mint egy gyerek, a gyerekek, hogy víz, vagy iskolába.Ezt is lehet használni, a felnőttek, mint egy kávét dolgozni.Specifikáció : Belső anyag : rozsdamentes acél 304 Külső anyag : rozsdamentes acél Stílus : rajzfilm Méret : 7. 5 x 14 cm Kapacitás : 320ml Szín : barna, kék, zöld, rózsaszín Megjegyzés : 1. Az eltérés következtében a fény, a képernyő, a szín, a tétel lehet, hogy kicsit más a kép. 2. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, különbség 1 2 cm.Csomag, Beleértve 1 x vákuum kupa.

Az áru paraméterei

Internal material:
stainless steel 304
External material:
stainless steel
Style:
cartoon
Size:
7. 5 x 14cm
Capacity:
320ml
Color:
brown, blue, green, pink
Note:
1. Due to the difference in light and screen, the color of the item may be slightly different from the picture. 2. Due to manual measurement, please allow a difference of 1 to 2 cm.
Package Including :
1 x vacuum cup :

Jobban tetszik neked