.

.

XSRJ 7 Szín/Doboz 4 20 cm Fényes Köröm Matricák Köröm Matricák Rose Gold Pezsgő Köröm Matrica Dekoráció (Szín : 20db)

XSRJ 7 Szín/Doboz 4 20 cm Fényes Köröm Matricák Köröm Matricák Rose Gold Pezsgő Köröm Matrica Dekoráció (Szín : 20db)

Látogatói besorolás:

HUF 4563.00
Elérhetőség
Készleten

Tökéletes köröm matricák könnyen alkalmazható, hogy a köröm sokkal szebb.Mennyiség : 7 Szín/Készlet.Minta : Mint a képeken.Méret : 20 cm(Hosszúság),4cm(Szélesség).Anyaga : Papír, Mennyiség : 1 Db.Specifikáció : Mennyiség : 7 Szín/Kit Pattern : Mint a képek show Size : 20 cm(Hosszúság),4cm(Szélesség)a Csomag Tartalma : 7 Szín/Készlet Köröm Foils Feature : 100% új.Használható UV köröm.Nail Art Fóliák létrehozása a tökéletes "vegyes fémek a" befejezés bármely lengyel szín.(Sötét körömlakk jobb), Köröm Fólia eltávolítható, könnyen a körömlakklemosó.Hogyan kell használni : 1. Készítse elő a körömágy által alakításában, nyomja cuticles vissza, hogy eltávolítja az összes olaj.2. Alkalmazni egy alap kabát, ez a száraz.3. Alkalmazni körömlakk(sötét színű jobb), várj száraz.4. Alkalmazni köröm fólia ragasztó, vágott egy darab fólia (csak elég nagy a köröm), nyomja meg a gombot, hogy a körmök.Különböző színű fóliák össze lehet keverni a köröm.5. Távolítsa el a fóliát, majd a fóliát mintát kell ragadni, hogy a köröm.Ha egy kicsit hiányzik, csak alkalmazni top coat, hogy a részt nem vett, majd ismételje meg a lépést.4.

Az áru paraméterei

Quantity:
7 Colors/Kit
Pattern:
As the pictures show
Size:
20cm(Length),4cm(Width)
Package Contents:
7 Colors/Kit Nail Art Foils :
Feature:
100% brand new. :
Can be used for UV nails. :
Nail Art Foils create the perfect mixed metals finish for any polish color.(Dark nail polish is better) :
Nail Foil can be removed easily with nail polish remover. :
How to use:
1. Prepare your nail bed by shaping, pushing cuticles back and removing all oils. :
2. Apply a base coat, and wait it dry. :
3. Apply nail polish(dark color is better), wait it dry. :
4. Apply nail foil glue, cut a piece of foil (just big enough for the nail), press it on your nails. Different colors of foils can be mixed on the nails. :
5. Remove the foil and the foil pattern should be stuck to your nail. If a bit is missing, just apply top coat to the part not taken and repeat to step.4 :

Jobban tetszik neked