.

.

Yomiie 4 Csomag 5D Gyémánt Festmény Beach, valamint a Delfinek Teljes Gyakorlat által Számú Készletek, Hold Holdfény Festék, Gyémántokkal Művészeti Este Tenger Strasszos Hímzés Kézműves Otthoni Dekoráció (12x16inch)

Yomiie 4 Csomag 5D Gyémánt Festmény Beach, valamint a Delfinek Teljes Gyakorlat által Számú Készletek, Hold Holdfény Festék, Gyémántokkal

Látogatói besorolás:

HUF 1011.15
Elérhetőség
Készleten

【100% - os TELJES GYAKORLAT】- 17 négyzetméter fenti szakaszok a kör gyakorlatokat, hogy nézd fényes lesz sosem kopik le, még élettel teli, ragyogó, mint a gyanta, gyémánt.Ragyog a fény, a legnépszerűbb DIY dekoráció. 【HD VÁSZON】- Magas, világos nyomtatás olaj, vászon vízálló, sőt textúra, a minta maga is ragadós háttér, műanyag bekötve, hogy tartsa meg a képet ragad majd a drágaköveket tart, így könnyű, hogy teljes legyen a kép. 【GAZDAGÍTJA AZ ÉLETEDET】- DIY gyémánt festmény, tapasztalatok értelme a teljesítmény, megtanulják, hogy csökkenti a stresszt, érzelmi kiigazítás, fokozza az önbizalom, valamint a kitartás művelni, a türelem, a felnőttek, idősek, gyerekek alkalmasak, ezek a legjobb ajándékokat, a szülők, gyerekek, szerető barátok. 【FALI DEKOR】- A Szárnyas Macska a Kupa gyémánt festmény készletek segítségével, hogy a nappaliban, a hálóban, más helyen lesz vivifying.A gyémánt festmény legjobb dekoráció nappaliban, irodában, hogy a haza jobban néz ki. 【MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS】- Ha úgy tetszik, ezek a 15 D gyémánt festmény, Yomiie is támogatom, még több stílus, festék gyémánt.A család, hogy fejezze be a kedvenc fényképét, ez nagyon érdekes lenne.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, ha szükséges.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked