.

.

Zenekarok Kompatibilis Fitbit Versa 2 Fitbit Versa/Versa Lite/Versa Különleges, Puha Csere Sport Karkötő Kiegészítők a Nők, a Férfiak (Nagy, Rózsaszín)

Zenekarok Kompatibilis Fitbit Versa 2 Fitbit Versa/Versa Lite/Versa Különleges, Puha Csere Sport Karkötő Kiegészítők a Nők, a Férfiak

Látogatói besorolás:

HUF 928.80
Elérhetőség
Készleten

【❤ Tökéletes】 : Kompatibilis a Fitbit Versa/ Fitbit Versa 2/ Fitbit Versa Lite Nézni zenekar csak,Fitbit készülék NEM tartalmazza. 【❤ Prémium Anyag】 : A Fitbit versa/versa 2 sáv készült egyedi nagy teljesítményű Puha Szilikon, nagyobb rugalmasság, valamint meglepően puha.Megakadályozza a bőr irritáció, puha, könnyű, tartós, nagyon kényelmes viselet. 【❤ Több Választási】 : Különböző színek állnak a Fitbit Versa zenekarok nők, férfiak, személyre a Versa nézni, hogy illeszkedjen a hangulat, meg a ruhát a mindennapi életben.Kis méret 5.5"-7.1" csuklóját, Nagy méretű 7.1"-8.7" csukló. 【❤ Könnyen Telepíthető】 : Egyszerű, hogy telepíteni vagy eltávolítani NEM szükséges eszközök!A végén a zenekar egy mamlasz, amely alkalmas a Fitbit Versa / Versa 2 / Fitbit Versa Lite intelligens karóra az a hely zárva pontosan. 【❤ Kockázatmentes Garancia】 : Ha nem teljesen elégedett a Fitbit Fordítva is igaz, a zenekar Online vásárlás, egyszerűen, lépjen velünk kapcsolatba, mi lesz boldog, hogy cserélje ki egy új, vagy teljes megtérítése.Zenekarok Kompatibilis Fitbit Versa 2 Fitbit Versa/Versa Lite/Versa Különleges, Puha Csere Sport Karkötő Kiegészítők a Nők, a Férfiak (Nagy, Rózsaszín).

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked