.

.

Zsákomat, Colostomia Tasak Táska Sztómások Ileostomia Táska Gázcserenyílás Sztómások Ellátmányt Intézkedés Uralkodó Kártya Gázcserenyílás Érdekel

Zsákomat, Colostomia Tasak Táska Sztómások Ileostomia Táska Gázcserenyílás Sztómások Ellátmányt Intézkedés Uralkodó Kártya Gázcserenyílás

Látogatói besorolás:

HUF 7776.00
Elérhetőség
Készleten

Bőr színe, a design jó elrejtése hatás, aktív szén lap célja a szag eltávolítása, valamint csökkenti a hang, a ruházat, a súrlódás.Készült háló ruhával, szivaccsal, a papír vagy a film, hogy biztosítsa a maximális tartósság, megbízható, biztonságos használat.Szilárdan tartani anélkül, hogy szivárgás nem esik le, nem allergiás, nincs maradék tapadás.Puha több bőrbarát, a nem‑szőtt bélés csodálatos, kényelmes rajta tapasztalat.Beleértve, összesen 10db egy‑darab sztóma csomag a csomag, ülés a különböző igényeknek.Szolgáltatás : 1. Szilárdan tartani anélkül, hogy szivárgás nem esik le, nem allergiás, nincs maradék tapadás.2. Puha több bőrbarát, a nem‑szőtt bélés csodálatos, kényelmes rajta tapasztalat.3. Bőr színe, a design jó elrejtése hatás, aktív szén lap célja a szag eltávolítása, valamint csökkenti a hang, a ruházat, a súrlódás.4. Készült háló ruhával, szivaccsal, a papír vagy a film, hogy biztosítsa a maximális tartósság, megbízható, biztonságos használat.5. Beleértve, összesen 10db egy‑darab sztóma csomag a csomag, ülés a különböző igényeknek.Specifikáció : Elem Típus : Sztóma Bag Material : Háló Szövet + Szivacs + Papír + Fólia Mennyiség : 10db Használat : (1) a gázcserenyílás, meleg vízzel, száraz, a környező bőr nos, valamint megőrizni a bőr száraz.(2) Használja a sztóma uralkodó, hogy az intézkedés gázcserenyílás méret.(3) Szerint a mért méretét, alakját a gázcserenyílás, elég a megfelelő méret a lyuk, a zseb film.Az átmérője a lyuk arról, 2mm nagyobb, mint az átmérője a gázcserenyílás.(4) húzza le a film védő papírt.Megjegyzés : a vágás Előtt az egy darabból táska, külön a hátsó film a táska test elkerülni, hogy az olló.(5) Ha a telepítés a táskát, első csapás egy kis levegőt a zsákból, ha a táska film massza, akkor illik a vágott lyukon, hogy fedezze a gázcserenyílás, először enyhe nyomást sztóma közelében a bőrön, majd lassan a környező nyomás, hogy a film ellen, a bőr, akkor lassan a környező nyomás, hogy a film ellen, a bőr, tartsa a film a kezét, pár perc múlva, amikor a hőmérséklet alacsony, a nyomás, a hőmérséklet, a kéz lehet, hogy a film beillesztése stabilabb.(6) A műanyag csat a táska test igazodik a csat a film, a nyomás fokozatosan kapcsolódik az alsó, a felső.Miután nyilván érzem, hogy minden ponton van rögzítve, óvatosan.

Az áru paraméterei

Item Type:
Colostomy Bag
Material:
Mesh Cloth + Sponge + Paper + Film
Quantity:
10pcs
Usage:
(1) the stoma with warm water, dry the surrounding skin well, and keep the skin and dry. :
(2) Use stoma ruler to measure stoma size. :
(3) According to the measured shape and size of the stoma, cut the appropriate size of the hole on the pocket film. The diameter of the hole is about 2mm larger than the diameter of the stoma. :
(4) Peel off the film protective paper. :
Note:
Before cutting the one-piece bag, separate the front and back film of the bag body to avoid being cut by scissors.
(5) When installing the bag, first blow a little air into the bag, in case the bag film paste, then fit the cut hole and cover the stoma, first light pressure colostomy near the skin, then slowly into the surrounding pressure make film against the skin, then slowly into the surrounding pressure make the film against the skin, hold the film with hand for a few minutes when the temperature is low, pressure and temperature of the hand can make the film paste more stable. :
(6)The plastic buckle on the bag body is aligned with the buckle on the film, and the pressure is gradually connected from the bottom to the top. After obviously feeling that each point is clamped, gently :

Jobban tetszik neked